Снимка Фейсбук/ТВ ЕврокомБивш служебен премиер направи прелюбопитен коментар за настоящия служебен

...
Снимка Фейсбук/ТВ ЕврокомБивш служебен премиер направи прелюбопитен коментар за настоящия служебен
Коментари Харесай

Герджиков: Аз също бих искал да прекратя мандата на Иван Гешев

Снимка Фейсбук/ТВ Евроком

Бивш длъжностен министър председател направи прелюбопитен коментар за сегашния длъжностен кабинет, за един министър в него и за това по какъв начин би постъпил с Иван Гешев, в случай че зависи от него.

По-скоро ще хвърча до Марс, в сравнение с да съм претендент за министър председател на Има Такъв Народ. Това разяснява някогашният длъжностен министър председател Огнян Герджиков в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му концепцията служебното държавно управление да стане постоянно не е толкоз екзотична. „ Имам запаси към двама-трима от министрите, само че служебното държавно управление е с висока оценка. Много ме разочарова здравният министър доктор Стойчо Кацаров с това, което направи с един ослепителен доктор проф. Асен Балтов. Не се прави по този метод, не може да се лишаваме от най-качествените си хора “, добави той и разяснява, че има рецензии и към районния министър Виолета Комитова.

„ Аз също бих постъпил по този начин, както постъпи Янаки Стоилов във връзка с настояването на прекратяването на мандата на основния прокурор Иван Гешев. Гешев се смята за творение на Бойко Борисов и ГЕРБ. Тази наклонност за изчегъртване на всичко заварено води и до това. Ерата ГЕРБ като водеща политическа мощ е в историята “, разяснява още Герджиков, представен от ТВ Евроком на своята страница във фейсбук.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР